KitapAğacı.org

İlkokul 1'inci Sınıflar için Hikaye Kitapları...

Ömer Yalçın

moso_72@hotmail.com

Arkadaşlar, merhaba. Şanlıurfa’da öğretmenlik yapıyorum. ‘Ses’leri bitirdik. Çocukların, okumayı geliştirmek için hikaye okuması lazım. Hikaye kitapları gönderebilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Üniversiteye Gitmeyi Çok İstiyorum!

Çağla Erdas

Cgldlkerds@gmail.com

LYS 3-4... Konu anlatımlı kitaplar, test kitapları... Herşey olur. Maddî durumum iyi değil. Üniversiteye gitmeyi çok istiyorum.

Çocuklarımızı Kitap Kurtaracak!

Şerife Faşdak

stillx@hotmail.com

Merhaba. Ben İstanbul-Sancaktepe Eyüp Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde edebiyat öğretmeniyim. Okulumuzun henüz bir kütüphanesi yok. Okulumuzun öğrencileri; maddî imkânları iyi olmayan, köyden kente göçmüş aile çocukları. Bu çocuklarımızın, yaşadıkları imkânsızlıklar ve şehrin sınırsız ama onlar için ulaşılmaz imkanları arasında kaybolmaları an meselesi. Çocuklarımızı, ancak kitabın dinginliği ve öğreticiliği kurtarabilir. Ufuklarını açmamız için bize yardımcı olursanız çok çok mutlu oluruz.

Adres: Eyüp Sultan Mesleki ve Tenik Anadolu Lisesi, Eyüp Sultan Mahallesi, Niyaz Sokak, Sancaktepe/İstanbul.

Minikler Kitap Kokusu ile Tanışmalı!

Öznur İşgören

oznurisgoren97@gmail.com

Yalova İlinin Samanlı Köyünde bulunan Rabia Şenavçen Ortaokulunun henüz kurulu bir kütüphanesi yok. Daha önce kitap kokusu en derinine işlememiş öğrencilerin bundan mahrum kalmaması için kütüphane kurmak, onlara bu zevki tattırmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyor; saygılarımı sunuyorum.

Okuma Sevgisi Hiç Bitmesin...

Gülsüm Yüksel

berceste_nisa@hotmail.com

Merhabalar. Okumayı gerçekten çok seven fakat imkânlar kısıtlı olduğu için farklı eserlere ulaşamayan, dolayısıyla okumayan, başarılı, pırıl pırıl öğrencilerin olduğu bir lisede görev yapıyorum. Okul kütüphanemize katkıda bulunursanız başta sizin çok mutlu olacağınızı temin ederim. Zira öğrencilerim çok mutlu olacaklardır. Teşekkür ediyorum.

Pervari'de Acil Kitap İhtiyacı...

Yılmaz Şamlıoğlu

yilmaz.8056@gmail.com

Siirt İlinin Pervari İlçesine bağlı Beğendik Beldesinde görev yapıyorum. Okulda yapımına başladığımız kütüphane için kitap bağışına ihtiyacımız var. Kitap yardımı desteklerinizi bekliyoruz.

Kütüphane Kuruyoruz.

Kadir Bayraktar

kb_gs1905@hotmail.com

Ortaokul düzeyine uygun; hikaye, roman, deneme, şiir vb. kitap; ayrıca perde ve mobilya ihtiyacımız mevcuttur. Yardımlarınızı bekliyoruz.

YGS...

Satı Demir

Sidika-sati-66@hotmail.com

Elinde YGS’ye yönelik soru bankası veya konu anlatımlı kitaplar olan varsa (özellikle kullanılmamış veya çok az kullanılmış kitapları bulunan arkadaşlar) bana gönderebilir mi?

Bitlis/Mutki Dereyolu İlkokulu...

Ümit Akkoç

umit_akkoc89@hotmail.com

Merhaba. Bitlis-Mutki'deki okulumuzda; ilkokul ve ortaokul ders kitapları, test kitapları, hikaye ve roman türü kitaplara ihtiyacımız var. Ayrıca, kırtasiye malzemeleri konusunda da yardımcı olabilirseniz miniklerimiz çok sevinecek.

Köy Kütüphanesi...

Aytaç Sargın

aytacsrgn@gmail.com

Konya'nın bir ilçesinde bir köy okulunda görev yapmaktayım. Öğretmen arkadaşlarım ve muhtarımız ile birlikte köy meydanına yakın bir binada kütüphane çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Kütüphanemiz ilkokul/ortaokul/lise öğrencilerimize ve köy halkından gelebilecek olan yetişkinlere hitap edecek nasipse. Çalışmalara sıfırdan başlayacağımız için roman, hikaye türü gibi göndereceğiniz kitaplara çok ama çok ihtiyacımız var. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Köy Okuluna Kütüphane Kuruyoruz.

Yakup Demir

yyy_demir@hotmail.com

Muş'un Bulanık İlçesinde bulunan Karaağıl Köyüne kuracağımız kütüphane için, ilkokul ve ortaokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. Teşekkürler.

İnebey Anadolu Lisesi Okuyor!

Ayşen Ekerbiçer

aysenogretmen2001@gmail.com

“İnebey Anadolu Lisesi Okuyor!” Projemiz için, boş olan okul kütüphanemize kitap topluyoruz. Roman, deneme, kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacımız var. Değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Kütüphanemiz Kitapsız Kalmasın...

Hasan Akkuş

tokatli_hasan@yahoo.com

Öğrencilerimizin, Dünyayı daha iyi keşfedebilmelerini ve iyi birer birey olarak yetişmelerini istiyoruz. Ne yazık ki, okulumuzun kütüphanesinde onların yaşına uygun çok az sayıda kitap var. Okulumuz, 650 mevcudu olan taşıma merkezli bir okul... Öğrencilerimizin hepsi uzak köylerden geliyor. Dezavantajımızı avantaja bir nebze olsun çevirmek amacıyla bize bu katkıyı yapabilecek arkadaşların olduğunu çok iyi biliyorum. Kütüphanemizin bu eksiklikliği konusunda bize yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Çavuşlar Yeni Yerleşim Köyü Ortaokulu, Merkez/Bingöl.

YGS-LYS (TM) Kitap İhtiyacımız Var.

Rabia A.

faniyazarr@gmail.com

Merhaba. Ben ve arkadaşım 11’inci sınıftayız. YGS-LYS (TM) kitaplarına ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız mutlu oluruz. Allah razı olsun.

Köy Okuluna Yardım...

Celal Yıldırım

Celal.yldrm.01@gmail.com

Lise seviyesine uygun; roman, hikaye, tarih türündeki kitaplara ihtiyacımız var.

Kütüphane Kuruyoruz.

Kübra Albayrak

Kubraalbayrak1907@gmail.com

250 mevcutlu Muş-Bulanık-Karaağıl İlkokuluna kütüphane kurmak istiyoruz. İlkokul öğrencilerine yönelik kitap ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Miniklere Kütüphane Kurmamıza Destek Vermek İster misiniz?

Bilgin Ünal

bilgn_unal@hotmail.com

Biz, köy ilkokulu öğretmenleri olarak çocuklarımıza kütüphane kurmak için çabalıyoruz. Onlar için; ilkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıf hikaye kitapları başta olmak üzere, seviyelerine uygun bilimsel dergilere ve faydalı olabilecek her tür yayına ihtiyacımız var. Çocuklarımıza olabilecek desteğiniz bizim için kıymetli...

İngilizce Kitapları Arıyorum.

Berat

sagolera_01@live.com

İngilizce; gramer, kelime bilgisi, roman, test vb. kitaplar arıyorum.

Kütüphane Kurmak için...

Semih Şimşek

semihsimsek1907@gmail.com

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, köy okullarına kitap ve kütüphane yardımında bulunacağız. Destek olursanız sevinirim.

Köy Okulu Kütüphanesi...

Burak Sarıtaşçı

brkss123@gmail.com

Merhabalar. Üniversite öğrencileri olarak, Aksaray’da bir köy okuluna kütüphane kuruyoruz. Kitap ihtiyacımız var. Bağışlarınızı yerlerine ulaştırmak için hazırda bekliyoruz.

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği Öğrenci Kulübü Sosyal Sorumluluk Projesi...

Tuğçe Sivrihisar

tugcesvrhsr@gmail.com

Merhabalar. Bizler, Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği öğrencileri olarak her dönem yetersiz şartlar altında eğitim görmeye çalışan minik arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz kütüphanesi dahi olmayan okullara zengin bir kütüphane hediye etmek... Kulübümüz, daha önce farklı illerde 8 okula yardım götürdü. İlkokul ve ortaokullara yönelik, çocuklara faydalı olabilecek her tür kitaba ihtiyacımız var. Örneğin: Ansiklopediler, hikaye kitapları, dergiler vs... Bizleri daha yakından tanımak isterseniz, bu facebook linkinden ulaşabilirsiniz.


İki Farklı Şehirde Kütüphane Kuracağız.

İbrahim Dakak

ibrahim-dakak@hotmail.com

Fazlasıyla ilkokul seviyesinde, ayrıca; 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf (ortaokul) seviyesinde her tür kitaba ihtiyacımız var.

YGS-LYS (Sayısal) Kitaplarına İhtiyacım Var.

Yağmur

yagmurfatihkurt@hotmail.com

Okullara Yardım Yapıyoruz.

Durdane Şaşmaz

durdanesasmaz5@gmail.com

Merhaba. İTÜ Spe I-Tech'in sosyal sorumluluk projesi olarak her dönem en az bir okula yardımda bulunuyoruz. Bu dönem de, bir okuldaki her öğrenciye kırtasiye seti ve kitap yardımı yapacağız. Özellikle 1-8’inci sınıf aralığına uygun kitap bağışlarınıza açığız. Şimdiden teşekkürler.

Köy Okulu için!..

Süleyman Korkmaz

korkmaz-suleyman@hotmail.com

Ortaokul kütüphanesi için her tür kitaba ihtiyacımız var. Yardımcı olmak isteyen arkadaşların haberlerini özlemle bekliyoruz.

"Düşman Topraklarda: Bir MOSSAD Ajanının Ticaret Sırları" Kitabını Arıyorum.

Mir Ali Aykan

aykan4773@gmail.com

Gerald Westerby-Düşman Topraklarda: Bir MOSSAD Ajanının Ticaret Sırları kitabını arıyorum. Bu kitaba sahip olup da bağışlamak isteyen var mı?

Okul Kütüphanemiz için Kitap Bağışı...

Esra Batmaz

esraaliskan@gmail.com

Merhabalar. Mersin’in Erdemli İlçesinin bir kasaba ortaokulunda öğretmen olarak görev yapmaktayım. Okul kütüphanesi kurmaya çalışıyoruz. Okulumuzun ve öğrencilerimizin maddî imkânları yetersiz. Kitap bağışlamak isteyenlerin iletişime geçmesini rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

Erbaa Merkez Anadolu Lisesinde Acil Kitap İhtiyacı...

Abdullah Telli

abdullahtelli0560@hotmail.com

Tokat-Erbaa Merkez Anadolu Lisesine İlçemiz hayırseverleri ve veliler tarafından yeni bir kütüphane yaptırıldı ancak okulumuzun maddi durumu iyi olmadığı için kütüphanemizde bulunan kitap sayısı yetersiz. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmeleri için yapacağınız yardımlara ihtiyacımız var.

Kütüphanemiz için Okuma Kitabı Lazım!

Gül Demir

utopya00@icloud.com

Merhaba. Ben, Aydın-Germencik Anadolu Lisesi 9’uncu sınıfta okumakta olan bir öğrenciyim. Okulumuzdaki kütüphane kapatılmış. Bir arkadaşımla beraber tekrar açılması için çabalıyorum ama epeyce kitap eksiğimiz var. Yardımcı olursanız seviniriz.

Okul Kütüphanesine Kitap İstiyorum.

Sonay Kayar

sonaykyr@gmail.com

Köy okulumuza yeni bir kütüphane yaptırdık ama hiç kitabımız yok. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerimiz için kitap yollarsanız çok mutlu oluruz. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Bir Kitap Bin Umut...

Burcu Altındağ

brc.altndg20@gmail.com

2’nci sınıf öğrencilerine yönelik, onların çoklu gelişim alanlarını destekleyecek, ilgi çekici, bilim yönü olan kitaplarınıza ihtiyacımız var. #birkitapbinumut :)

Yeni Açılan Okulumuza, Küçük Çaplı bir Kütüphane İstiyoruz.

Esra Özoğuz

ozoguzesra@gmail.com

Roman, hikaye, dînî, eğitici ve geliştirici kitaplar...

Kitap Toplama Kampanyası...

Nesrin Bal

ballnesrinn@gmail.com

İlkokul ve ortaokul düzeyinde okuma kitaplarına ihtiyacımız var. Bir ilkoku ve bir ortaokula bağış yapacağız. Çok az sayıda da lise düzeyi okuma kitabı lazım.

Kitap İhtiyacı...

Veli Dinç

970658@gmail.com

Meslekî Eğitim Merkezi olarak, yaklaşık 500 öğrenciye hitap edecek bir kütüphane kurmaya çalışıyoruz. Katkılarınız bekliyoruz. İlginize teşekkür eder saygılar sunarım.

Turgutlu Devlet Hastanesi Çocuk Bölümü Kitaplığı...

Melike Tanrıkulu

melike.tanrikulu84@gmail.com

Merhaba. Geçen yıl sitenize ilan vermiştik ve Türkiye'nin dört bir yanından kitaplar geldi. Şu anda, Turgutlu Devlet Hastanesi Çocuk Bölümüne bir kitaplık kurduk. Ancak, kitaplığımızın yarısı boş kaldı. İlköğretim çağındaki çocuklar için biraz daha kitaba, daha küçük çocuklar içinse; boyama kitapları, resimli-sevimli kitaplar ve boya kalemlerine ihiyacımız var. Ayrıca, refakatçiler (yetişkinler) için de kitap gerekiyor... Yardımlarınızı rica eder; saygılar sunarım.

Kitap Yardımı...

Elif Merve Çeliker

mrveceliker@gmail.com

Merhabalar. Van'ın Edremit İlçesinde bir köyde öğretmenlik yapıyorum. Birinci sınıf düzeyinde masal ve hikaye kitaplarına ihtiyacım var. Yollayabilecek olan varsa çok sevinirim.

Çocuklarımız Okusun Diye...

Sibel Deniz

Sbl.dnz23@hotmail.com

Yeni kurulan okulumuzda kitaba ihtiyacımız var. Okulumuzun öğrenci mevcudu 1000; ve kütüphanemizde bir tane bile kitabımız yok. Ortaokula uygun; hikaye, roman, ansiklopedi vb. kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Okumak, Herkesin Hakkıdır.

Naci Çora

ozaygonlumfenlise@gmail.com

Özay Gönlüm Fen Lisesi olarak, okulumuzda çok az sayıda kitap var. Okulumuz Kütüphane Başkanı olarak, kitap yardımı topluyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Kitap İhtiyacı...

Alper Turan

alperturan23@gmail.com

Nuri Pakdil'in Şiir Kitapları:
- Sükût Sûretinde,
- Ahid Kulesi,
- Osmanlı Simitçiler Kasîdesi,
- Anneler ve Kudüsler.

Lütfen Yardım Eder misiniz?

Recai Sadıklı

rsadikli92@gmail.com

İyi günler. 850 öğrencisi bulunan okulumuzun kütüphanesi yok. Amacım, okulumuza yakışan bir kütüphane kurmak. Bu sebeple de kitaba ihtiyacımız var. Kitaplar, ortaokul düzeyinde olursa sevinirim. Yardım eden herkese, şimdiden çok teşekkürler.

Kütüphane Kuruyoruz. Kitaba İhtiyacımız Var.

Yusuf Sezgin

yusufsezgin61@gmail.com

Perişan halde bir kütüphanemiz var. Şu an ardiye olarak kullanılıyor ve kütüphane demeye bin şahit ister. Biz genç öğretmenler olarak, kütüphanemizin bu haline üzülüyor ve bir şeyler yapmak istiyoruz. Öğrencilerimizi, Dünya Klasikleriyle buluşturma adına Hasan Âli Yücel Klasikleri setine ihtiyacımız var.

Adres: Beşikdüzü Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Vardallı Mah., Prof.Dr. Aydın Dumanoğlu Bul., No:1, Beşikdüzü/Trabzon.

Lise Kütüphanesi için...

Esma Nur

esma20002003@gmail.com

Okul kütüphanemiz yeni yapılıyor ve hem kitap hemde kütüphane malzemesi eksiği var. Lise düzeyinde her tür kitap ve diğer malzeme için yardımlarınızı bekliyoruz. Sayenizde, daha çok kişi kitap okuyacak.

Yeni Kurulan Okulumuzun Kütüphanesi için Kitap İhtiyacımız Var.

Emre Akgün

emreakgun@hotmail.com.tr

Okulumuz (Ayazağa Anadolu İmam Hatip Lisesi) 2015 yılında kuruldu. Öğrencilerimizin faydalanması için kütüphane kurmaya çalışıyoruz. Her tür kitap bağışınıza talibiz.