KitapAğacı.org

Lise Düzeyi Kitap...

Ayşe Göçgüner Eren

adali3301@gmail.com

Lise düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. Roman, hikaye ve şiir kitapları olabilir. Yardımcı olan olursa seviniriz.

İlkokul Düzeyinde Her Türlü Kitaba İhtiyacımız Var.

Ahmet Faruk Sarı

sari97@hotmail.com.tr

Düzce-Esentepe İlkokuluna kuracağımız kütüphane için ilkokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var.

Kütüphanesiz Okul, Yapraksız Ağaca Benzer.

Meltem Kaya Şenol

mltem_kayaa@hotmail.com

Ortaokul düzeyinde; roman, hikaye ve şiir kitaplarına ihtiyacımız var. Çocuklarımızın çoğu köyden taşımalı olarak geliyor. Ufukları öyle dar ki... Okumaya, aydınlanmaya ihtiyaçları var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Yeni Açılan Kütüphanemizde Kitap İhtiyacı...

Gülbeyaz Kuzkaya

melekyilmaz_28@hotmail.com

Küçük bir ilçede okuyoruz. Yeni açılan kütüphanemizde kitap eksiği çok fazla. Sağlam nesiller yetişmesi için kütühanemizin zenginleşmesini istiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz.

LYS Kitaplarına İhtiyacım Var.

Kutlu

kutluhannunal@gmail.com

LYS Edebiyat ve Tarih kitaplarına ihtiyacım var. Bağışlamak isteyen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.

Köy Okulu için 3'üncü Sınıf Hikaye Kitaplarına İhtiyacımız Var! Köy okulu için 3. sınıf hikaye kitaplarına ihtiyacımız var!

Ali Yurdakul

yurdakula88@gmail.com

Kütüphanemizi Yeniliyoruz.

Fatma Yavuz Göçer

fatmayavuzgocer@gmail.com

Merhaba. Kalecik İlçesi Çandır Köyünde, çoğunluğu civar köylerden gelen taşımalı öğrencilerin okuduğu bir köy okuluyuz. İkili öğretim yapılan okulumuza uzun zaman önce bir vakfın yardımı ile bir kütüphane oluşturulmuş. Fakat kitaplarının çoğunun okuldaki öğrencilerin anlayacağı düzeyde olamaması, uygun düzeydeki kitapların aşırı yıpranması nedeni ile kütüphane şu an aktif olarak kullanılamamakta. İlk/ortaokula seviyesinde kitaplarınız varsa aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşılabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.
Adres: Çandır İlk ve Ortaokulu Kalecik/Ankara.

Projemize Yardım Eder misiniz?

Berna Yavuz

brna_yvz@hotmail.com

Yüzüncü Yıl Üniversitesinde okuyoruz. Proje olarak, Mustafa Necati Ortaokulunun kütüphanesini düzenliyoruz. Kitap ihtiyacımız çok fazla. İlkokul ve ortaokul seviyesinde kitaplara ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız çok seviniriz.

Belediyemizin Kütüphanesine Kitap Bağışı Gerekiyor.

Selin Mısırlı Meşe

selinmisirli@hotmail.com

Merhaba. Mengen Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kütüphanesine kitap bağışlamak ister misiniz? Buradaki çocuklar ve gençler birer kitap aşığı... Çocuk Kitapları ve gençler için de romanlara çok ihtiyacımız var.
Adres: Mengen Belediye Başkanlığı Prof.Dr.Türkan Saylan Kütüphanesi, Türkbeyli Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:14, Kat:1, Mengen/Bolu.

"Gelecek, Okuyarak Gelecek."

Yunus Şeker

yunusseker365@gmail.com

Öncelikle merhabalar. Artvin Çoruh Üniversitesi 2’nci sınıf öğrencisiyim. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Artvin’in Şavşat İlçesinde bulunan ilk/ortaokulda “Gelecek, Okuyarak Gelecek” adlı projemizi gerçekleştirmek istiyoruz. İlk ve ortaokul seviyesine uygun kitaplara ihtiyacımız var. Ancak bu etkinliği, Mayıs ayına kadar gerçekleştirmemiz gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Okul Kütüphanesine Yardım...

Sinem Melek

Sinemberna6@gmail.com

Okulumuz yeni açıldı ve kütüphaneye ihtiyacımız var. Sizden ricam, kütüphanemize yardım etmeniz... Lise çağına uygun kitaplar lazım. Bunu dikkate alırsanız sevinirim.

Kitap Talebi...

Hamit Yağan

hamdi_kutlari@hotmail.com

Merhaba. Hatay-Reyhanlı’da bir sınır köyünde öğretmenlik yapıyorum. Okulumuza yeni bir kütüphane kuruyoruz. Her tür kitap bağışınızı bekliyoruz. Klasik eserler, roman, hikaye, ilk/ortaokul düzeyinde kitaplar... Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.

Kitapsız Okul Kalmasın...

Mehmet Bal

gongolok@hotmail.com

Okulumuzda 140 öğrencimiz var. Biz de okulumuza kütüphane kurmak istiyoruz. Öğrencilerimizin, ilkokul seviyesinde hikaye ve masal kitaplarına ihtiyacı var. Geleceğe ışık tutmak ister misiniz?

Kitap Bağışı Talep Ediyoruz (Tosya)...

Fuat Cebeci

fcebeci@denak.com.tr

Merhaba. Kastamonu İli Tosya İlçesi Kaymakamlığımızın başlattığı “Okullara Kütüphane” projesine derneğimiz olarak maddî ve kitap yardımında
bulunmak amacıyla kollarımızı sıvadık. Siz büyüklerimizin de sessiz kalmayacağınızı umut ederek, yardımlarınızı talep ediyoruz. Saygılarımla.

Kastamonu İli Tosya İlçesi
Çeltikçi Köyü Sos.Yard.Dayn.Dern.
Turgut Reis Mh.
Esenler-İstanbul

Şırnak'ta Bir Köy Okulu...

Ebru Doğan

ebrdgn1903@gmail.com

Merhaba. Şırnak Merkeze bağlı bir köy okulunda öğretmenim. Okulumuza bir kütüphane kurmak istiyoruz. 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflara hitap edebilecek; hikaye, boyama, bulmaca vb. kitaplara ihtiyacımız var. Bu tarz kitapları bize gönderebilecek olanların yardımlarını kabul etmekten mutluluk duyarız. Öğrencilerimiz adına şimdiden çok teşekkür ederiz.

Kitap İhtiyacı...

Mesut Özdemir

ozdemir_mesut@hotmail.com

Kocaeli-Kartepe Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Okulumuzun kütüphanesini zenginleştirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle lise düzeyinde; roman, hikaye, şiir, dergi vb. kitaplara ihtiyacımız var. Bağışlarınız bekliyoruz.

Acil-Şırnak!..

Ahmet Kılıç

ahmetkilic80@hotmail.com

Merhaba. Bu e-postayı; şanlı Türk bayrağımızın dalgalandığı, gurur ve özveriyle çalıştığımız Şırnak İlinin Silopi İlçesinden gönderiyoruz. Bizler, bulunduğumuz bölgeye bağlı olan köy okullarını bir bir dolaşıp, buradaki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine vatan ve millet sevgisi aşılamaktayız. Ancak, maddî imkanlarımız çok kısıtlı olduğundan, sadece kütüphane kurmak için gerekli raf, dolap, pano vb. destek sağlayabilmekteyiz. Sizlerden ricamız; başlattığımız bu güzel çalışma için her seviyede kitap göndermeniz. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden şüphemiz yok.
Adres: 172’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı, Zeki Durlanık Kışlası PTT Şubesi, Silopi/Şırnak.

Elimde Olsaydı Her Karış Toprağa, Buğday Eker Gibi Kitap Ekerdim.

Onur Çiçek

fenerli_onur_08@hotmail.com

Merhabalar. Ben, Ardahan'ın Hanak İlçesinin Koyunpınar Köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuzda, sınıfların dışında bir kütüphane kurmak istiyoruz. Bu yüzden çocukların yaş seviyesine uygun kitaplara ihtiyacımız var. İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Horatius'un şu sözü her şeyi özetliyor: Elimde olsaydı her karış toprağa, buğday eker gibi kitap ekerdim.

Sefaköy'de bir İlkokula Kütüphane Kurmayı Hedefliyoruz.

Hatice Aydoğan

hhtcaydgn@hotmail.com

Okumak çekirdekten başlar. Eğlenceli resimlerle, hikayelerle dolu bir kitabın kokusunu içine çeke çeke başlarız okumaya. Fakat bazı yerlerde, bazı durumlarda bu mümkün olmayabiliyor. Mümkün olmayanı kolaylaştırmak da, imkânı olanların elinde diye düşünüyorum. Yavrularımızı kitapla buluşturup okumaya teşvik etmek için, İstanbul-Küçükçekmece-Sefaköy’de bir ilkokula kütüphane kurmayı hedefliyoruz. Sizlerin de bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

Kütüphane Kuruyoruz...

Rıfat Uğurlu

rft_pdr@hotmail.com

Siirt’in Kurtalan İlçesinde bulunan Yeni Mahalle İlk/Ortaokulunda görev yapıyorum. Okulumuz, maddî durumu iyi olmayan ancak okumaya çok istekli bir öğrenci profiline sahip. Ne yazık ki, çocukların bu ihtiyacını karşılayacak bir kütüphanemiz yok. İlk/ortaokul seviyesinde her tür kitaba ihtiyacımız var. Yardımınızı esirgemezseniz minnettar oluruz.
Adres: Yeni Mahalle İlk/Ortaokulu, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, 141/1, Kurtalan/Siirt.

Köy Okuluna, 1'ici Sınıf Okuma Kitapları Gönderebilir misiniz?

Meltem Işık

meltem_syn@windowslive.com

Ceylanpınar’da bir köy okulunda sınırlı imkânlarla eğitim yapıyoruz. Gönderilebilecek her kitaba ihtiyacımız var. Öğrencilerim için bir ışık da siz yakar mısınız?

Kangal'da Acil Kitap İhtiyacı...

İsrafil Duman

zenon_58@hotmail.com

Havuz İlk/Ortaokulu olarak 271 öğrencimiz var. Ayrıca, 12 köyün de taşıma merkezi konumundayız. Okulumuza yeni yapılan okuma odası için, kırsal şartlarda yaşayıp eğitim-öğretim görmekte olan öğrencilerimizin okuyacağı, aydınlanacağı, faydalanacağı ilk/ortaokul kitap setlerine gereksinim duyuyoruz.

Adres:Havuz Köyü İlk/Ortaokulu, Kangal/Sivas.

Köy Okulları için Kitap...

Leyla Çelik

Leylacelik.95@hotmail.com

Merhaba. Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri olarak, köy okullarına kütüphane kurma projemiz var. Bize, ufak da olsa bir yardımınız olabilir mi? Bir kitap dahi bizim için çok değerli... Bir çocugumuzun hayatına ışık yakabiliriz; onun yolunu aydınlatabiliriz.

Dereli Anadolu Lisesi Kitaplığına Yardım...

Nurten Arslan

Nurnurnur.nak@gmail.com

Lise için hikaye ve roman türünde kitap bağışı yapmak isteyen var mı?

Yüksekova'da Acil Kitap İhtiyacı...

Tuğba Çelmeli

fehmi_celmeli@hotmail.com

İyi günler. Ben, Hakkari-Yüksekova 75’inci Yıl Yatılı Bölge Ortaokulunda çalışıyorum. Okulumuza kütüphane kuruyoruz. Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için kitaplara ihtiyacımız var. Ortaokul öğrencileri için yardımlarınızı bekliyoruz.

LYS Kitap İhtiyacı...

Hanife Kaleli

hanifekaleli28@gmail.com

Ben lise son sınıf öğrencisiyim. LYS’ye hazırlanıyorum. Soru çözeceğim yeterli kaynağım yok. TM ve TS için soru kitapları istiyorum. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Kütüphane Kurmaya Çalışıyoruz...

Merve Kemer

mervekemer1309@hotmail.com

Van'ın Edremit İlçesinde, Şehit Nurettin Türkmen İlkokulunda öğretmenim. Okulumuzun şartlarını iyileştirmek adına kütüphanemizi düzenledik ama kitap sayımız çok az. Kütüphanemizi daha elverişli hale getirmek ve öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi için ilkokul ve ortaokul kitaplarına ihtiyacımız var. Bize kitap yollayabilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

100 Temel Eser vs...

Mehmet Ali Kamçı

kamcimehmetali@gmail.com

100 Temel Eser başta olmak üzere, Millî Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine uygun her tür kitap...

Baykan Anadolu Lisesinde Acil Kitap İhtiyacı...

Ahmet Salih Ölçer

a_salih1919@hotmail.com

Baykan Anadolu Lisesinde büyük bir kütüphanemiz var ama içinde kitap yok! Roman, dergi, şiir vb. türlerde kitaba ihtiyacımız var.

YGS-LYS ve Okuma Kitaplarınız Değerlensin!

Yalçın

yalcin.turkan@msn.com

Ben, Bitlis'in Tatvan İlçesinde görev yapan bir rehber öğretmenim. Okumak için kitapları olmayan öğrencilerime, YGS-LYS ve okuma kitaplarınızı bağışlarsanız çok sevinirim. Öğrencilerimizin çoğu köyden geldiği için kitap sağlamakta zorluk çekiyoruz. Eğer kitaplarınızı bağışlarsanız, hem beni hem öğrencilerimizi çok mutlu etmiş olursunuz. Sormak istediğiniz sorular olursa yanıtlayabilirim. Sağlıcakla kalın.

Kütüphane Kuruyoruz.

Elif Mersin

elifmersin@live.com

Merhabalar. Kütüphane kurmak istiyoruz. Şu an kitap bağışı bekleyen iki ilköğretim okulumuz var. Umarız yardımlarınızı esirgemezsiniz.

Üniversite Öğrencisiyim. Edebiyat Okuyorum. Yardım!

Mehmet Can

MehmetKayaaaa@hotmail.com

Merhabalar. 23 yaşındayım. Edebiyat okuyorum. Kitap almakta zorlanıyorum. Ayda 1-2 kitap ancak alabiliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni Kitaplarımız Olsun İstiyoruz.

Cengiz Karaağaç

terlemezortaokulu@gmail.com

Terlemez İlk/Ortaokulu öğrencileri olarak, 7-12 yaş gurubuna yönelik kitaplara ihtiyacımız var. Bizlere kitap bağışlayarak; sevincimize sevinç, dünyamıza dünya katabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Güroymak'ta Acil Kitap İhtiyacı...

Meltem Işık

Meltem.ktl@hotmail.com

Bitlis'in Güroymak İlçesine bağlı bir beldede sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuz maddî olarak da, donanım bakımından da maalesef ki çok yetersiz. İlkokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var.

Ben Bir Köy Okuluyum.

Emrah Yiğit

burcu-gnydn@hotmail.com

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesine bağlı bir köy okuluyum. Okulumda okumak için çırpınan cocuklar, gençler için bir kütüphane kurmak istiyorum. Siz de bu kütüphaneye bir kitap bağışlamak istemez misiniz? Bağış yapmak isteyenlerden haber bekliyorum.

Kitap İstiyorum.

İzzet Türkmen

izzetturkmen-87@hotmail.com

Ordu-Korgan-Çayırkent Şehit Nevzat Çatık Ortaokulunda görev yapmaktayım. Okulumuz öğrencileri için kitap ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Köy Okuluna Kitap Yardımı Talebi...

Ömer Murat Doğan

omer.murat.dogan@gmail.com

Merhabalar. Okulumuz bünyesinde yakında açacağımız okul kütüphanesi için ilk öğretim 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıflara hitap edebilecek hikaye kitapları, 1 ve 2’nci sınıflar için boyama-bulmaca vb. kitaplara ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Köy Okulu Kütüphanesi...

Eser Genç

g.esergenc@gmail.com

Merhaba. Ben Gaziantep-Nizip Aşağıçardak Ortaokulunda Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzun henüz bir kütüphanesi yok. Okulumuzun öğrencileri, maddî imkânları iyi olmayan çocuklar. Ufuklarını açmamız için bize yardımcı olursanız çok çok mutlu oluruz.

Adres: Aşağıçardak Ortaokulu, Aşağıçardak Mahallesi, Nizip/Gaziantep.

Köy Okulu Kütüphanemize Kitap Yardımlarınızı Bekliyoruz.

Gamze Gebelek

gamzegebelek@gmail.com

Mersin'in Mezitli İlçesi Kuzucubelen Ortaokulunda Türkçe öğretmeniyim. Kütüphanemiz için, 10-14 yaş aralığında, ortaokul seviyesine uygun; roman, hikaye, şiir kitabı, dergi vb. ihtiyacımız vardır. Yardımlarınızı bekliyoruz! Şimdiden çok teşekkür ederiz. :)