KitapAğacı.org

Anasınıfı ve 1-4. Sınıflar İçin

Merve Soylu

Merve.okka@hotmail.com

Anasınıfımız için 0-6 yaş çocuk kitaplarına, kırtasiye malzemelerine, oyuncaklara ihtiyacımız var. Ayrıca 1,2,3 ve 4. sınıflar için kitap ve kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. Yardımcı olabilirseniz seviniriz.

1. Sınıf Öğrencilerim İçin Projeksiyon

Oğuz Regaip Köroğlu

regaip_1995@outlook.com

Merhaba,
Ben Oğuz Regaip Köroğlu. Bu sene 1.sınıfları okutacağım ve 1.sınıflarda ilk okuma yazmanın önemi çok büyüktür.Bu harf öğretiminde de görsel uygulamalar büyük yer kaplamaktadır.Okulumuzda projeksiyon cihazı olmadığından harf öğretimi zor durumlara kalıyor.Bu yüzden projeksiyon cihazına ihtiyacımız vardır.Yardım etmek isteyenlere şimdiden teşekkür ederim
🙏

Aydınlık Nesiller

Rabia Delen

delenrabia@gmail.com

Ortaokul Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzun kütüphanesine 10-18 yaşa hitap edebilecek kitaplara ihtiyacım var.

Kitap Bekliyoruz

Emrah Toprakçı

emrahtoprakci@gmail.com

Sakarya/Hendek Çamlıca Ortaokulu Türkçe öğretmeni Emrah Toprakçı olarak öğrencilerim için çağdaş çocuk edebiyatına ait kitapları (hikâye/roman vb. türler) talep ediyoruz. Teşekkürler.

Okul Kütüphanesine Kitap yardımı

Hikmet Berk

vassel_3333@hotmail.com

Ortaokul öğrencilerinin seviyesine uygun kitaplar(5,6,7. Sınıf seviyesi) ihtiyacımız var.

Okul Kütüphanemize Kitap Bağışı Yapabilr Misiniz?

Duygu Özdemir

duyguozdemir09@gmail.com

Okulumuz öğrencileri 15-18 aralığında lise öğrencileridir. Okulumuz kütüphanesi yetersiz olup kitap bağışı konusunda bize yardımcı olur musunuz ? Öğrencilerimize uygun roman, hikaye, şiir kitapları gönderebilirsiniz.

Okulumuza Desteklerinizi Bekliyoruz

Emre Akgün

emreakgun@hotmail.com.tr

Özellikle roman ve hikaye türünde kitaplara ihtiyacımız var. Bunun dışında kullanılmamış veya çözülmemiş üniversiteye hazırlık kitapları da olabilir. Öğrencilerimizin bol bol kitap okuyup kendilerini geliştirmeleri gerekli. Özellikle bu dönemde bilgili, kültürlü, farklı pencerelerden hayatı yorumlayan gençlere ihtiyacımız var. Umarım çocuklarımız en iyi şekilde geleceğe yürürler. İletişim için mail atabilirsiniz. Herkese çok teşekkür ederim.

Emre Akgün
Ayazağa Anadolu İmam Hatip Lisesi
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
emreakgun@hotmail.com.tr

Yeni Açılacak Olan Kütüphanemize Işık Olun!

Yeliz Temiz

yeliz__temiz3576@hotmail.com

Yeni açılacak olan okul kütüphanemizin kitaplara ihtiyacı vardır.

Sınırdaki Köy Okulumuza 10-15 Yaşa Uygun Kitap Bağışlarınızı Bekliyoruz

Merve Güler

mmervekaratas@gmail.com

Ortaokul seviyesine uygun, çocuk ve gençlerin seveceği her tür kitaba ihtiyacımız var.

Mardin-Midyat’ta Köy Okulunun Kitap İhtiyacı

Selman Kaya

Fugari_1@hotmail.com

Merhaba , Midyat Ortaca İlkokulu-Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeniyim , yeni oluşturacağımız kütüphanemize 1.sınıftan 8.sınıfa kadar öğrenci seviyesine uygun kitap ihtiyacımız var .

Batman Ömer Seyfettin İlkokulu Kütüphanesi için

Fatih Zengin

ftzengin@gmail.com

Geçen sene açılan okulumuz için yeni bir kütüphane oluşturduk ve kütüphanemizde ilkokul seviyesinde kitaplara çok ihtiyacımız var. Okula ve bana ait telefon numaralarını paylaşıyorum. Bu numaralardan ulaşabilirsiniz.


İletişim:
Fatih Zengin: 05445803074
Telefon: 04882148484
Adres: CUDİ MAHALLESİ 3505. SOKAK NO9 MERKEZ/BATMAN

Şimdiden teşekkür ederiz.


Her Kitap Bir Hazinedir ve Yeni Dünyalara Yelken Açamaya Bir Gemidir.

Zahide Seçgin

Zahidem_39@hotmail.com

Yeni açılan Hasan Celal Güzel Anadolu Lisesi için lise düzeyinde roman, hikaye, anı, tiyatro, sürekli yayınlar vs. ihtiyacımız var.

Kitaplara İhtiyacım Var

Doğan Denizli

canberkdenizli@gmail.com

Her türlü roman, kişisel gelişim, felsefe, sosyoloji kitabına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. Maillerinizi bekliyorum.

İlkokul Öğrencileri İçin..

Muhammed İkbal Vural

miv_04@hotmail.com

İlkokul öğrencilerine uygun okuma ve çalışmak için kaynak kitaplara ihtiyacımız var. Ağrı’nın köyünde çalışıyorum. Öğrencilerin alacak durumu yok. Yardımcı olursanız çok mutlu olacaklardır. Teşekkür eder iyi günler dilerim.

Okuluma Kitap Yardımı İstiyorum

Çiğdem Vurgun

denizvurgun1981@gmail.com

10 -14 yaş grubu aralığındaki ortaokul öğrencileri için okulumuzun kütüphanesinde yeterli kitabımız yok. Bu yaş grubuna uygun öykü, roman, kişisel gelişim kitabı olabilir. İlgilenenlerin mail adresime ulaşmasını rica ediyorum. Duyarlı insanlara da şimdiden teşekkürler.

İngilizce ve Almanca Okuma Kitabı

Betül B.

brblnbtl@hotmail.com

Merhaba. Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapıyorum. Her türlü seviyeden İngilizce ve Almanca okuma kitabına ihtiyacımız var. Yardımcı olmak isteyenler mail yoluyla ulaşırsa sevinirim. Teşekkür ederim.

Şehit Kütüphanesi

Muhammed Yüşa Albayrak

m.y.albayrak@icloud.com

Merhabalar,
Romanlara, ortaokul ve lise seviyelerine uygun konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım var.

Köy Okuluna Kitap Desteği

Hakan Erkan

academi3.14@gmail.com

Siirt'te bir köy okulunda sınıf öğretmeniyim. Okulumuzdaki bütün çocukların faydalanabileceği bir kütüphane oluşturmaya çalışıyorum. Sizin de destekleriniz çok önemli. Herkese teşekkür ediyorum.

Okul: Karakaya Eğridere İlkokulu Siirt/Baykan
Tel: 05375539282

İngilizce Okuma Kitapları

Pınar Korkmaz

piinarkorkmaz@gmail.com

Merhabalar,
Ben Pınar KORKMAZ. Bitlis Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu lisesinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktayım. İki senedir dil sınıflarına giriyorum ve öğrencilerimi en iyi şekilde üniversiteye hazırlamaya çalışıyorum. Açıkçası yabancı diller zümresi olarak bu konuda iddialıyız. Her geçen yıl daha iyi sonuçlar almak için çabalıyoruz. Üniversiteye yerleştirdiğimiz öğrenci sayısının ve niteliğinin arttığını söyleyebilirim. Hedefimiz okulumuzu bu konuda ana merkez haline getirmek. Yalnız yabancı diller zümresi olarak amacımız sadece dil sınıflarında dili ön planda tutmak değil, tüm sınıf programlarında dili etkin ve aktif bir şekilde öğrencilerimizin kullanabilmesidir. Günümüz dil öğretiminin gerektiği gibi öğrencilerimizin beş dil becerisini etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamaktır. Bu konuda her ne kadar dil öğretimi konusunda ülkemizdeki okullara önyargılı yaklaşılsa da biz bu konuda inançlıyız, umutluyuz ve ekip olarak iddialıyız. Sizlerden bizlere destek olmanızı umut ediyoruz. Sizlerden beklentimiz ders için ek kaynaklar değil aslında. Biz büyük bir dil kitaplığı oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için de her seviyeden İngilizce okuma kitaplarına ihtiyacımız var. Bizlere bu konuda dönüş yaparsanız çok ama çok seviniriz. Çünkü bizler dili öğretmeye değil edindirmeye çalışıyoruz. Bunun için de bol bol okuma kitaplarına ihtiyacımız var. İlginiz için şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Şırnak-İdil Uğrak Köyü İlk/Ortaokulu Kitap Bağışı

Merve Ezen

ezen.merve34@gmail.com

Minik öğrencilerimiz için elinizde olan ve dağıtmak istediğiniz ilkokul ve ortaokul düzeyinde İngilizce veya Türkçe hikaye kitapları, romanları okulumuza gönderirseniz çok mutlu oluruz. Ve emin olun ki göndereceğiniz her bir kitap okulumuzda kurulacak küçük dünyanın mihenk taşları arasında yer alacaktır.

TYT-AYT

Özgür Sever

Seversevr2001@gmail.com

Merhaba arkadaşlar, maddi durumum kısıtlı olduğu için kaynak alamıyorum. Bana sayısal derslerden ve Türkçe TYT ve AYT kitapları bağışlarsanız çok sevinirim.

Yeni Açılan İlk-Ortaokulumuz İçin Kitap Bağışlarınızı Bekliyoruz.

Serkan Balcı

sbalcieec@gmail.com

Yeni açılan ilk-ortaokulumuz için kitap ihtiyacımız var. Siz değerli arkadaşlarımızdan ve büyüklerimizden 7-12 yaş arası çocuklarımızın okuyabileceği türden kitaplarınıza talibiz. Şimdiden teşekkür ederim.

İletişim : 05061522814

Köy okulunda görev yapıyorum çocuklarımız için kütüphane kurmaya çalışıyoruz kitap ihtiyacımız var.

Volkan Özel

Ozelvolkan@outlook.com

12,15 yaş aralığındaki öğrencilerimizin gelişim seviyesine uygun hikaye kitapları ve romanlar rica ediyoruz.

Üniversite Hazırlık Kitapları

Özge Bilici

ozgeb7788@gmail.com

Özellikle Türkçe soru bankaları olmak üzere üniversite hazırlık kitaplarına ihtiyacım var. Elinde olan varsa lütfen mail.atsın .Şimdiden teşekkür ederim.

Amasya Üniversitesi Yabancı Dil Kitaplığı

Reyhan Özbek

Reyhanozbek@yandex.com

Biz Amasya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği öğrencileri olarak üniversitemize bir ˜Yabancı Dil Kitaplığı˜ kurmayı amaçlıyoruz. Amacımız ilimizde bulunan öğrencilere ve yetişkinlere yabancı dildeki kitapları okutmak ve yabancı dili sevdirmek. Her türlü kitap ihtiyacımız bulunmaktadır. Karanlığa bir mum da siz yakmak isterseniz lütfen bize ulaşın.

Ortaokula Kitap Yardımı

Yavuz Selim Sercan

Yss2558@hotmail.com

Ortaokul öğrencileri için kitap ihtiyacımız var. Her türlü roman, hikaye, masal kitapları işimizi görür. Şimdiden çok teşekkür ederim.

İngilizce Okul Kütüphanesi

Elif Nur Ünver

elfnrunvr@gmail.com

Erçek beldesine bağlı taşımalı eğitim yapan köy okulumuza her seviyeye uygun İngilizce hikaye kitabı, sözlük ve materyal topluyoruz. Yapacağınız yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Şehit Halil Kürt Adına Açılan Kütüphaneye Kitap Yardımı

Merve Yalçın

mrvylcnnn166@gmail.com

Küçükten büyüğe her türlü kitap bağışına açığız şimdiden teşekkürler.

TYT-AYT (Eşit Ağırlık)

Elif Köseoğlu

elfkoseogluu@gmail.com

Merhabalar,
Eşit ağırlık öğrencisiyim ve kitap alacak durumumuz yok. Her türlü eşit ağırlık kitabı kabul edilir.

TYT-AYT

Hazar Bayır

bilge_byr.23@hotmail.com

Üniversite sınavında 37 bin içindeydim, tercih yaptım ama yerleşemedim ve tekrardan hazırlanmak zorundayım. Bu sene hazırlanırken kullandığım kitaplarım bitti ve tekrardan hazırlanmak için TYT-AYT kitaplarına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni Okul Kütüphanesi İçin Kitap Bağışı

Ayşenur Bakırhan

abakirhan@hotmail.com

Okulumuza yeni kurduğumuz kütüphanemiz için romanlara, hikayelere ve klasiklere ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Öğrenciler Kitapsız Kalmasın!

Zeynep Tekin

zeyneptkn92@gmail.com

Merhaba. Ben Ağrı'nın Diyadin ilçesindeki Ahmed-i Hani İlkokulunda öğretmenlik yapıyorum. Okulumuz yeni bir okul olduğu için kütüphanemizde yeterli kitap yok. Elimizden geldiğince geliştirmeye çalışıyoruz. Umarım sizlerin de desteği ile kütüphanemiz daha da büyüyecek ve öğrencilerimiz kitap sevgisi ile daha iyi bir hayat sürecekler.
1. 2. 3. 4. Sınıflar için uygun düzeyde hikaye kitapları olursa çok iyi olur. Okul mevcudu 300 civarındadır.

İlkokul Kitap İhtiyacı

Şaban Almalı

sabanalmali1991@gmail.com

Şanlıurfa Viranşehir İlçesi Alakonak Köyü okul kütüphanemiz için 1-4 öğrencilere uygun kitap yardımlarınızı bekliyoruz.

Teknoloji Yardımı

Mahmut İnce

Mahmutince58@hotmail.com

Sınıfımızda kullanmak üzere bilgisayara ve kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

TYT-AYT Kitapları Bekleyen Eşit Ağırlık Öğrencisiyim

İrem U.

thedreamer123x@gmail.com

Merhabalar, ben eşit ağırlık ve mezuna kalan (yeniden hazırlanan) bir öğrenciyim. Geçen sene kitaplara oldukça fazla bir bütçe ayırdım, hepsini çözdüğüm için şu an elimde neredeyse hiç kaynak kalmadı. Bu yüzden zor bir durumdayım.

Özellikle; TYT-AYT Matematik, Türkçe ve paragraf testlerine ihtiyacım var. Tarih kitabım da çok az fakat öncelikle yukarıda yazdığım kitaplara sahip olan ve kullanmayanlar olursa , Lütfen bana ulaşsın. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Mahkumlara Olan Önyargının Kırılması İçin Yardımlarınızı Bekliyorum!

Tuba Aktaş

VENESSAWW@YANDEX.COM

Merhabalar,
Mahkumlara olan ön yargının yıkılması için , topluma faydalı bireylerin yeniden topluma kazandırılabilmesi için lütfen mahkumlara olan kitap yardımlarınızı esirgemeyiniz. Psikoloji, felsefe, tarih, bilim kitapları; okuyanın düşünce dünyasını geliştirecek, herkesin ilgi alanına hitap edecek akıcı kitaplara ihtiyacım var.

Herkes ikinci bir şansı hak eder.
Bahçelievler Mah. Nusaybin Cad. Midyat, Mardin

Kütüphanemizi Zenginleştirmek İstiyoruz.

Kenan Çelik

kenan4548@gmail.com

Merhabalar

Ben Uşak ili Eşme İlçesi Üçeylül İlkokulu Müdürü Kenan ÇELİK. Okulumuzda 230 öğrencimiz bulunmaktadır. Okulumuzda bu sene oluşturduğumuz Z-kütüphanemizi kitap açısından zenginleştirmeye çalışıyoruz. İlkokul düzeyinde hikaye kitaplarına ihtiyacımız bulunmaktadır. Bizlere bu konuda yardımcı olursanız öğrencilerimizi çok mutlu etmiş olursunuz. Desteklerinizi bekliyoruz. Saygılarımla


Kenan ÇELİK

Üçeylül İlkokulu Müdürü

Elvanlar Mah. Eşme/UŞAK

Tel: 05321677184

KPSS Soru Bankası İhtiyacı

Büşra İşeri

busraiserii34@gmail.com

Merhaba KPSS Edebiyat ÖABT ve KPSS soru bankalarına ihtiyacım var. İlgilenirseniz müteşekkir olacağım.😊

Türk Edebiyatı Romanları

Esma Nur

okumakicin11@gmail.com

Türk Edebiyatının romanlarına ihtiyacım var. Türkçe öğretmenliği okuyorum ve oldukça kitap okutuluyor; bu nedenle ben ve arkadaşlarımın kitaba ihtiyacı oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Bölüm ile alakalı kitaplar da olabilir.

Jandarma Bölüğüne Kitap Bağışlarınızı Bekliyoruz!

Mustafa Bozkurt

muzzy_ceza@hotmail.com

Merhabalar Elazığ ilinde bulunan bir ilçe jandarmasına güzel bir kitaplık yaptık. Ancak içerisindeki kitap sayısı çok az, yardımlarınızı bekliyoruz.
Sevgiler, saygılar.

8. Sınıf Kitapları

Medine Kılınç

med07.ine@gmail.com

Merhabalar, ben kendi adıma değil ama yakınımdaki bir başarılı öğrenci için kitap istiyorum. Kendisi ailedeki en büyük çocuk ve maddi durumları iyi değil. Kendim de öğrenci olduğum için çok yardım edemiyorum . Elinizde varsa eğer 8.sınıf müfredatına uygun kitap bağışlayabilir misiniz ?

Cezaevine Kitap Bağışı

Yusuf Talha

yusuftalhapcmn@hotmail.com

Roman, dini kitap, ansiklopedi ve her türlü tarzda kitap bağışlarınızı Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevine bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim.

TYT

Selin Çelik

1907.fenerli.19077@gmail.com

Merhabalar, 11. sınıf ve TYT kitaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

Her Türlü Kültür, Sanat ve Dünya Edebiyatı Kitaplarınıza İhtiyacım Var!

Ebru Ekinci

ebruekinci7@gmail.com

Sanat,sanat tarihi,kültür,kişisel gelişim,mimari ve dünya edebiyatı konularındaki her türlü kitabınıza talibim. Okuduğum bölümden dolayı gerçekten ihtiyacım var.