KitapAğacı.org

YGS-LYS Kitapları...

Yasemin Polat

Polatyasemin108@gmail.com

12’nci sınıf oldum. YGS-LYS’ye hazırlanıyorum. Elimde yeteri kadar kitap olmadığı için yazıyorum. Eski, yırtık kitaplarınızı bile gönderebilirsiniz. En azından çöpe atmayın; işe yarasın. Şimdiden teşekkürler.

Fantastik-Bilim Kurgu Roman Desteği...

Hayal Kömürcüoğlu

hunawan@yandex.com

Fantasik kitap okumayı seven bir öğrenci arkadaşımız için kitap bağışı talep ediyoruz. Kendisi çok sevinecektir. Malum, kitap fiyatlarından dolayı her istediğini alamıyor insan. Şimdiden teşekkür ederiz.

4 Kardeş Okula Kütüphane...

Uludağ Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Gençlik Kolları Şubesi

uukizilaytoplulugu@gmail.com

Bizler Uludağ Üniversitesi Kızılay Topluluğu gönüllüleriyiz. Bu mesajı sizlere iletme sebebimiz, insanlara yardım eli olan Türk Kızılayı'nın yardımlarına sizlerin de katkı sağlayacağınızı düşünmemizdir. Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler olarak hedefimiz 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirmiş olduğumuz Diyarbakır Lice Demirçelik İlkokulu kardeş okul projemizin sürekliliğini sağlayacak şekilde 2017/2018 Eğitim Öğretim döneminde de 4 farklı coğrafi bölgeden 4 farklı kardeş okula yardım eli uzatmaktır. Bu kapsamda ulaşılacak 4 kardeş okula da kütüphane kurulacaktır. Kütüphaneler için ilkokul-ortaokul düzeyindeki tüm kitaplarınızı bekliyoruz.

Edebî Kitaplar...

Volkan Ördekçi

volkanordekci@hotmail.com

Merhaba. Kitap toplama kampanyamız için Türk ve yabancı edebî eserlere ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla...

Okul Kütüphanemiz Yok...

Zehra Yüce

ucanterlik17@hotmail.com

Malatya'nın Pütürge İlçesinde bulunan Pütürge Anadolu İmam Hatip Lisesinde edebiyat öğretmeniyim. Okulumuz yeni ve bir kütüphane dolusu kitaba ihtiyacımız var. Bunun için lise seviyesine uygun her tür kitap bağışı yapmak isteyen hayırsever arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz.

YGS-LYS...

Elif Peynir

peynir6@gmail.com

Sayısal bölüm için YGS-LYS kitaplarına ihtiyacım var.

TEOG...

Şirin Şahin

sirin190507@hotmail.com

Merhabalar. Kız kardeşim, bu sene TEOG’a hazırlanacak. Elimizde yeterli materyal yok. Her tür kitap desteğine açığız. İyi günler.

İdil'de Acil Kitap İhtiyacı...

Osman Yusuf Öztürk

osmanyusuf_03@hotmail.com

Ben, Şırnak-İdil Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Osman Yusuf Öztürk. Okulumuzun, tam anlamıyla bir kütüphanesi yok. Okuldaki öğretmenlerimizin gayretleriyle bazı düzenlemeler yapılsa da kitap anlamında çok eksik durumdayız. Geçen sene, bölgede yaşanan olaylardan çok etkilendik. Bu yüzden, her tür kitaba bolca ihtiyacımız var. İlginiz için teşekkürler.

2'nci Sınıf Öğrencilerinin Okuyabileceği Kitaplar İstiyorum.

Nazmiye Sağlam

nazmiyesaglam@hotmail.com

YGS-LYS Kitap İhtiyacı...

Esma Nur

esma20002003@gmail.com

Ben ve 2 arkadaşımın TM bölümü kitaplarına ihtiyacımız var. Sizden gelecek yardımları bekliyoruz.

Kitap Toplama Kampanyası...

İnci Varkara

varkarainci@hotmail.com

Sevgili Kitapseverler: Adana İli Seyhan İlçesi Akkapı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Z-Kütüphane kurulması planlanmaktadır. Bu kapsamda, 14-17 yaş arası gençlerimizin faydalanacağı; bilim, sanat, kültür ve mesleki becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Adres: Akkapı Mh., 12149 Sokak No35, 01040 Seyhan/Adana.