KitapAğacı.org

Aydınlığa Ulaşmak İçin Okumak Gerek

Sinan Durmuş

cummonuser@gmail.com

Birçok alanda okuma yapmak için çabalıyorum. Fakat finansal sıkıntılar çerçevesinde amacıma ulaşmak beni zorluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Popüler Bilim, Edebi, Bilim Kurgu, ve Didaktik Kitaplar (Felsefe, Matematik, Coğrafya, Tarih vb.) gibi alanlardaki kitaplarınıza talibim.

Okumayı Çok Seven Birine Yardım

Elif Ağar

edo1435@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar. Ben ortaokul ve lise eğitimimi açıköğretimden, sonrasında önlisans bitirmiş ve halen ikinci üniversiteyi yine açık öğretimden bitirmeye çalışan ve okumayı çok seven biriyim. Kütüphaneye'de üyeyim ama 15 günde en fazla 3 kitap alma hakkım var. Çok kısa sürede bitiriyorum. Kitap alacak durumum pek yok. Diğer günlerim boş geçiyor. Televizyon izlemeyen biriyim. Sizlerden ricam okumadığınız bağışlamayı düşündüğünüz özellikle tarih, siyasi tarih, Dünya tarihi, Türk Tarihi, İslam Tarihi, ve siyaset konulu kitaplarınız varsa talibim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Şehit Ali Öztürk Kütüphanesi

Semih Öztürk

semih336321@gmail.com

2015 yılında şehit olan Polis Memuru Ali ÖZTÜRK’ün adını yaşatmak amacıyla Şehit Kütüphanesi açılışımız olacak. Yalnız kitap eksiğimiz bulunmaktadır. Sayısı önemli olmamakla birlikte göndereceğiniz kitaplar için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Yaşayan Şehit Kütüphaneleri.


Alıcı: Ziraat Bankası

Adres: Camikebir Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 62 A Ziraat Bankası 
SİVEREK/ŞANLIURFA

Semih ÖZTÜRK
Telefon: 0534 5200265

Köy Okulunda Okuyan İlkokul Seviyesindeki Öğrencilerim İçin Kitap Bağışı

Deniz Orhan

dnzorhn76@gmail.com

Köy okulunda okuyan ilkokul seviyesindeki öğrencilerim için roman, masal, öykü, bilim kurgu türlerinde kitaplara ve çocuk okuma kitaplarına ihtiyacımız var.

Kütüphaneler Açılsın Cezaevleri Kapansın

Fulya Gürsoy Cengiz

fly_grsy@hotmail.com

Merhaba, faaliyete yeni giren Kırıkkale/Delice Açık Ceza İnfaz Kurumumuzda bulunan hükümlü ve tutukluların kendilerini olumlu yönde geliştirmeleri ve topluma yararlı bireyler olmaları amacıyla kütüphane oluşturmak istiyoruz. Yararlı olabileceğine inandığınız, yasaklı olmayan yayınları kurumumuza göndermenizi umut ediyoruz. Teşekkürler.

Geleceği Aydınlatmaya Çalışıyoruz

Recep Kutlu

prestij_man@windowslive.com

Merhaba, ben bir öğretmenim, dilimizin öğretmeni, Türkçe öğretmeni. Bulunduğum okulda öğrencilerin okumaya çok ihtiyacı var. Elimden geldiğince kitap, dergi vs. ihtiyaçlarını yardımseverler ve kurumlar yardımıyla karşılamaya çalıştım. Sponsorlar sayesinde okulumuza kütüphane kurduk. Ancak içerik eksiğimiz var maalesef. Ortaokul seviyesine uygun roman, hikaye, dergi, şiir kitabı, çizgi roman vb. gibi farklı türlerde içeriğe ihtiyacımız var. Siz de öğrencilerimize bir ışık olun.

Okuyan Gençlerimize

Seçil Baykara Yoğurtcu

Secilbaykara1@hotmail.com

Kılavuzlu Abdülgani Seyithanoğlu Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeniyim. Okulumuza kütüphane kuruyorum. İlk ve ortaokul seviyelerine uygun her kitaba ihtiyacımız var.

Kitap Okumayı Seven Bir Liseliye Yardımcı Olabilirseniz Çok Sevinirim

Lamia Aksoy

lamiaaksoyy@icloud.com

Ben Lamia. Liseliyim, kitap okumayı çok seviyorum fakat bulunduğum yerde bir kütüphane yok. Zaten ben de kitap alamıyorum. Eğer ihtiyaç dışı ya da okuduğunuz kitapları bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim.

Kitap Bağışı

Kader Coşkun

ayvacik55@meb.gov.tr

Okulumuz Samsun/Ayvacık İlçesi Çarşıköy Çal İlkokulu adına ulaşıyorum sizlere. Lütfen ilkokul seviyesinde kitap ihtiyacı olan köy okullarımıza küçük de olsa bir kütüphane yapabilmek için bağışlarınızı bekliyoruz.

İlkokulumuza Kitap Bağışı

Volkan Çatıkoğlu

ayvacik55@meb.gov.tr

Samsun/Ayvacık/Zaferköy İlkokulumuza hikaye, öykü, eğitici-öğretici, eğlendirici, zihinsel aktivite türünde kitaplar istiyoruz.

Yazılım Kitabı

Batuhan Alkan

Batuhanalkan96@gmail.com

Yazılım alanındaki eğitim kitaplarına ihtiyacım var. Örneğin Python ile Derin Öğrenme kitabı, yazarı François Chollet.

Kütüphane Kuruyoruz

Hüseyin İriş

huseyiniris@gmail.com

Yeni açılan Aydın ili Köşk ilçesi Sarıçam İlkokulu'na kütüphane kuruyoruz. Maddi imkanları yetersiz olan merkeze uzak bir köy okuluyuz. İlkokul düzeyinde hikaye,roman kitapları ve ansiklopedi ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız seviniriz.

TYT-AYT(Eşit Ağırlık)

Elif Köseoğlu

elfkoseogluu@gmail.com

Eşit ağırlık öğrencisiyim, TYT-AYT Matematik ve AYT edebiyat kitap eksiğim var, başka kitaplara da açığım. İletişime geçebilirseniz sevinirim.

Daha Çok Kalbe Dokunun

Aytaç Atik

aytac_atik@hotmail.com

Bir dağ köyünde bulunan, imkanları kısıtlı, 61 öğrencisi bulunan okulumuza hikaye, klasik ve araştırma-bilim türlerinde kitap istiyoruz. Kullanılmış olması önemli değil önemli olan sayısı. Ne kadar çok olursa o kadar çok kalbe dokunmuş oluruz, çocuklarımıza o kadar çok yeni hayatları tanıma fırsatı sunmuş oluruz.

Kütüphanemiz için Acil Kitap Yardımı İstiyoruz

Oğuzhan ALPASLAN

oguzhanalpaslan@gmail.com

Kütüphanemiz mevcut fakat kitap sayımız çok az. Öğrencilerimizin dikkatini çekebilecek lise düzeyinde güncel roman, hikaye, bilim-teknik, tarihi, şiir vb. her türde kitaba ihtiyaç duymaktayız. Yardımcı olursanız öğrencilerimiz adına çok seviniriz. Kargo ücretinin çok fahiş çıkmaması ümidiyle kendim karşılayabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Şelale Anadolu Lisesi
Milli Egemenlik Mah. Manavgat / Antalya

Okulumuza Kütüphane Kurmak için Bağışlarınıza İhtiyacımız Var

Zeynep Aksın

Zeynepaksin91@gmail.com

7-14 yaş aralığına uygun her türlü kitap desteğine ihtiyacımız var.

Lise Okul Kütüphanemize Kitap Bağışlarınızı Bekliyoruz

Ömür Uzun

omuruz@hotmail.com

Aydın Efeler Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde kütüphanemizin güncel kitaplara ihtiyacı vardır. Okulumuz Aydın'da köklü, başarılı, sosyal bir okuldur. Gençlerimize kütüphanemiz kitapları hem eski hem de adet olarak yok denecek kadar azaldığından yeterli gelmemektedir. Dünya/Türk klasikleri , roman, gençlik kitapları vb. tüm türlerde bağışlarınız bizleri çok çok mutlu edecektir. İlginiz ve duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederek, kitap bağışlarınızı bekler, saygılar sunarım.


Köy Okulu Kitap İhtiyacı

Müjde Nur Akkılıç

mujdeng@gmail.com

Diyarbakır’da bir köy okulunda görev yapıyorum ve kütüphanemiz çok yetersiz. Yaş aralığımız 7-14. Hikaye ve roman türünde kitaplarınıza talibiz.

GK/GY KPSS Kitapları

Serap Akyol

sakyol99@hotmail.com

Üniversite öğrencisiyim ve KPSS’ye hazırlanıyorum GK/GY kitaplarına ihtiyacım var.

Kütüphanemiz İçin

Nurullah Kaçmaz

manisa_26@outlook.com

Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanesi için roman bağışlarınızı bekliyoruz.

Kitap İhtiyacı

Nusret Pala

nusret3050@hotmail.com

Köy okulunda görev yapmaktayım, 5-14 yaş arası kitaplara ihtiyacımız var. Zeka oyunları, satranç takımları veya eğitim materyallerini bağışlayabilirsiniz.

Bilim Kitapları İstiyorum

Emrah Tuncer

etuncer3452@gmail.com

Bilim kitapları arıyorum. Uzay, gelecek, bilim, bilinmeyenler, fizik vb. tüm türler benim için uygundur.

Lise İçin Kitap Yardımı

Yaren Çelikkaya

iaalcogito@gmail.com

İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi olarak okul kütüphanesi yaparak okulumuzun bilgi kültür ve birikini artırmak istiyoruz. Teşekkürler

1. Sınıflarım İçin Hikaye Kitabı

Öznur Tunçer

otuncer655@gmail.com

1. sınıf düzeyine uygun hikaye kitabına ihtiyacımız var. Şanlıurfa Eyyubiye ilçesinde maddi durumu sıkıntılı bir bölgede çalışıyorum. Öğrencilerimin okumayı hızlandırması için kitaplara ihtiyacı var. Gönlü zengin kitapseverlerin bizi de sevindirmesi dileğiyle. Sevgiler.

Kütüphane Kurmak İçin Kitap Topluyoruz

Gamze Armutcu

Gamzekrc0506@hotmail.com

Merhaba Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Şehit Fatih Öz Ortaokulumuzda kütüphane oluşturmaya çalışıyoruz. Okulumuzun binasında Z kütüphane mevcut. Fakat içinde kitap yok. Öğrencilerimiz kendi çabasıyla bir miktar kitap topladı ama yeterli değil. Bu yüzden 9-14 yaş öğrencilerimize uygun roman, hikaye, şiir, masal vb. her türden kitaba ihtiyacımız var.

Eski Bir Kitap Bile Onu Okumamış Kişiler İçin Yenidir

Esra BAYRAK

esrabayrak29@gmail.com

Merhaba, Bitliste doğu görevini yapmakta olan bir öğretmenim. Okulumuza kütüphane kurmaya çalışıyoruz bir kampanya başlattık fakat pek kitap toplayamadık. Ansiklopedi, roman, hikaye, dergi okul için uygun olacak her türlü kitaba ihtiyacımız var. Kütüphane kurmamıza destekte bulunursanız çok müteşekkir oluruz. Şimdiden teşekkürler..

Esra BAYRAK, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Adres: Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip

BİTLİS/Ahlat

Burası Zifiri Karanlık

Seda TOK

sedayusuftok@gmail.com

Şırnak Ceza İnfaz Kurumunda kurum öğretmeni olarak çalışıyorum. Bölge şartları çok kötü. Buradaki mahkumlar hayata tutunmaya çalışıyor. Bizler de onları yeniden topluma kazandırmak ailesine, milletine, devletine yararlı insanlar olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Sınavlara hazırlık kitaplarımız hiç yok. Başta YKS-KPSS kitapları olmak üzere roman, kişisel gelişim, psikoloji vb. her türlü kitaba ihtiyacımız var. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.