KitapAğacı.org

KÜTÜPHANEMİZ İÇİN KİTAP BAĞIŞI TALEBİ

Ahmet Cahit Hepağlar

ahmethepaglar0809@gmail.com

Manisa-Kırkağaç ilçesi Eczacı Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesinde görev yapmakta olan ve okulumuzun kütüphanesinden sorumlu Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Okulumuzun kütüphanesinde bulunan kitapların ve ansiklopedilerin birçoğunun özellikle 1960-1990 yıllara ait basımlar olması nedeniyle güncelliğini yitirmiş durumdadır. Kitaplar öğrencilerimize hitap etmemekte, üstelik dil ve üslup yönüyle anlaşılamamaktadır. Bu nedenlere bağlı olarak okulumuzda 14-18 yaş arası lise öğrencilerinin duygu ve düşünce dünyalarına hitap eden roman, hikaye, tiyatro, şiir ve özellikle üniversite hazırlık kaynakları gibi alanlardaki eserlere ihtiyaç duyulmaktadır.
Okulumuza bakanlık tarafından gönderilen maddi ödenek ancak okulumuzun hizmetli ve diğer fiziksel ihtiyaçlarına (elektrik, su, kömür, fotokopi vb.) yetmektedir. Bundan dolayı kütüphanemizi güncelleştirebilmek ve gençlere okuma kültürünü kazandırmak adına kitap alımı yapma imkânımız yoktur. Bu noktada kütüphanemiz için kitap yardımı talep etmekteyiz. Öğrencilerimizin kütüphane ve okuma kültürü kazanması adına göndereceğiniz her bir kitap, yapacağınız her bir bağış bizler için büyük bir anlam ve öneme sahiptir. Gerekli resmi yazı, belge ve kütüphane fotoğrafları; bağış talebimizle ilgilenen kişi ve kurumlara ivedilikle iletilecektir.
Sonsuz saygılarımızla durumu bilgilerinize sunuyor, yardım ve bağışlarınızı bekliyor, teşekkürü şimdiden bir borç biliyoruz.

AHMET CAHİT HEPAĞLAR
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
Eczacı Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesi
Tel No: 02365881037
Faks: 02365884606